Welkom bij Mandarin

Bereikbaarheid

De Mandarin bevindt zich op de eerste verdieping en heeft twee ingangen.

1. Via de Roselaar, binnen op het middenplein. U kunt tevens de lift pakken. De Roselaar sluit doordeweeks om 18.00 en op koopavonden om 21.00. U kunt deze ingang dus alleen gebruiken tijdens winkeltijden: maandag t/m zaterdag (m.u.v. koopzondag)

2. De andere ingang ligt aan de Laan van Brabant. Naast de ingang van de Beneluxflat en naast de benzinepomp Berkman. Deze ingang is altijd bereikbaar. U moet hier twee trappen op.

Voor mensen met een rolstoel of die slecht te been zijn, is het beter om rekening te houden met de openingstijden van de Roselaar. Mocht u het restaurant willen bezoeken buiten de openingsuren van de Roselaar dan adviseren wij u om het personeel op voorhand te informeren wanneer en hoe laat u wilt komen.

Mocht u namelijk echt niet in staat zijn om de trappen te beklimmen dan kunnen wij eventueel de ingang van de Roselaar open maken, aan de kant van de Rabobank! Het beste is als u dan even telefoneert naar de Mandarin, zodat er iemand de deur voor u kan open maken. Vergeet dit vooral niet van tevoren te bespreken met het personeel!

Parkeergarages

Enkele plaatsen waar u de auto kunt parkeren als u een hapje bij ons komt eten.

1. Parkeergarage Roselaar. De ingang vindt u aan de kant van Laan van Brabant, vlakbij de Albert Heijn. Openingsuren zijn ma t/m do tot 19.00u, vrijdag tot 21.30 en op zaterdag tot 18.00. Houdt dit goed in de gaten! Op koopzondag is de parkeergarage open tot 18.00. Normaal is het gesloten op zondag.

Andere parkeergarages in de buurt:

2. Mill Hill

3. Nieuwe Markt